Handlat mat & städat!

Torsdag
Åkte till Byttorp för att köpa mat för idag, imorgon och över imorgon. Idag blev det kokta potatis med sås och grillad kyckling. Mums. Det blev hur gott som helst. Efter att jag åt mat gick min fästman ut för att ta en eller flera öl med hans kompisar på krogen. Då passade jag på att städa lägenheten. Damsög, skurade golvet och diskade. Det är inte så mycket kvar att städa så det tar jag imorgon. Anledningen till att jag städar är för att mina kompisar ska komma över imorgon. Vi ska shotsa och festa. Så det blir utegång imorgon! Weeiii!

Jag funderat mycket över vad jag ska ta på mig. Jag är så kräsen när det gäller kläder när man ska gå ut och festa. Måste ha fina kläder. Annars blir jag inte nöjd. Får se kanske köper en fin topp eller linne och kanske skor. Jag får se... Håret vet jag på ett ungefär hur jag ska ha det. Fick bra tips på youtube där dom visar hur man lockar håret med platt tång eller så ska jag ha vågit. Det får ni reda på mer imorgon vad jag har bestämt mig för..
 bye bye




Idag gäller det!!!

Onsdag
Idag gäller det woohoo.. Det käns som jag har väntat i evighet för att få titta på radhuset som äntligen har dagen kommit. Får se om huset är så fin som vi hade tänkt oss. Ibland när man hoppas för mycket och sen ser man att det inte blev så man trodde att det var då blir man verkligen besviken. Det är så jag tänker just nu. Jag ska inte hoppas för mycket, jag ska helt enkelt bara hålla mig lugn och så får jag se vad som händer.

Jag verkligen ha ett hus eller radhus. Men ingen lägenhet
. Jag gillar inte lägenhet, grannar klagar, man får inte göra ljud, man får inte göra det och det. Ingen frihet for godsake. Håller ni med där ute? Hoppas det för annars kommer jag känna mig rätt så ensam om det här. Sen får man ju se om vi får ta lån från banken eller om man måste ska ha handpenning. Det får vi som sagt reda på när vi prata med banken om det. Håll tummarna för oss att vi får ta lån.

Skulle vi få köpa huset så ska jag ha ett rum bara för min symaskin, overlocksmaskin, nålar, måttband, trådrullar osv. Tänk hur undrbart det skulle bli.

Men men.. nu ska jag gå fixa min afrofrilla.. ser inte klok ut hihi
^^

Vilken dag ^^

Lördag

Idag hade jag planerat att göra köttbullar, kokta potatis med brun sås. Det blev faktiskt jätte gott.. men det blev lite för lite svart peppar på köttbullarna. Det var faktiskt min första gång som jag gjorde köttbullar och kokta potatis. Jag blev faktiskt väldigt stolt över mig själv. Jag är inte det bästa på att laga mat och har aldrig varit det. Så nu är det dags för mig att börja lära mig laga mat. Sen fick jag ju lite hjälp utav min fästman, Henrik. Medans jag lagade mat bakade min fästman två olika bakelser. Dom ser väldigt goda ut... ska snart ta några och käka upp dem med Bravo Juice. 

Jag lagade inte bara mat utan åkte ner till Ica Byttorp för att köpa lite grejer som vi behövde här hemma. Vi hade nästan inget att äta eller göra bakelser. Så jag gick en sväng till Ica Byttorp med ett leende på läpparna. Jag avskyr att gå handla mat men ibland måste man göra det. Hur ska man annars kunna äta något? Det är bara att man är såååå lat att gå upp från soffan, klä på sig, göra sig fin, sminka sig, ta på sig skorna, ta hissen ner, gå ett par steg till busshållsplatsen, vänta på bussen och sen är man där och letar ihjäl sig alla prylar och skit man behöver. När man väl har hittat allt då gäller bara se till att det inte är så jäckla lång kö. När man ska ta sig hem glömer man mobilen/klockan för att se om bussen har åkt förbi. Det lyckades jag med att glöma både och... jag tänkte.. jag chansar och står där en stund. Ingen buss.. nehepp då får jag väl promenera.. Tänkte hela vägen att snart kommer jag se bussen.. och det gjorde jag. Jag såg den när jag var framme. Fan...

Efter allt annat.. så bestämde jag mig att baka bröd. Jag måste bara få baka bröd en endaste gång. Fick recepten utav min mamma. Hon brukar baka den goaste brödet någonsing. Hur gott som helst. Varenda en har frågat efter den goda receptet till och med jag. Så nu fick jag chansen att göra det. Har länge velat göra men aldrig blivit av. Så nu får vi se om jag lyckas göra det så god som min lilla mamma. En nackdel som jag inte tänkte på... att man ska aldrig baka bröd mitt på kvällen... för det tar sån tid.. först ska den låta jäsa en timme, sen ska den jäsa en timme på bakplåtspapper och sen ska man lägga in den i ugnen i cirka 10-15 min. Snacka om att jag spenderat väldigt länge i köket.

En vacker och rolig dag!

Onsdag
Vilken underbar och rolig dag det var. Jag och min bästa kompis Reyye gick och åt sushi i en resturang som heter East. En utav dom bästa ställen som finns. Super goda sushi! Efter det gick vi runt och kollade på butiker, H&M och Ginatricot. Efter det väntade vi på andra tjej kompisar som skulle vara i stan efter kl 15. Så vi satt en stund på parken som inte finns med på bild. Sen gick vi och mötte dom på Södra torget för att gå fika på Tant grön. När vi var mätta och belåtna bestämde vi oss att gå vidare till parken som finns med på bilden. Där satt vi och tjötade om allt och tog lite kort.
Till slut gick vi till södra torget och skulle ta bussen hem.. där gick vi skilda vägar.




Me and Reyye

Radhus

Onsdag
Igår bestämde vi oss att gå på en visning som är nästa onsdag där vi ska titta på ett radhus som ligger här i Borås. Vi pratade om att vi skulle köpa ett hus först efter att vi insåg att det inte skulle hända nu i år. Min fästman har fast jobb och jag har inte jobb för tillfället. Så vi ville köpa en större lägenhet. Vi bor nu för tillfälle i en 1:a. Ja ni förstår säkert varför vi vill flytta till ett större lägenhet. Men så igår sa min fästman att han satt och tittade på radhus/hus. Då hittade han den här..



Visst är den fin och mysig? Jag tycker det ialla fall. Jag hoppas hoppas att vi får radhuset. Om inte... ja då får vi leta vidare. Önska mig och min fästman lycka till!

Daddy Yankee - Que tengo que hacer

En till låt som jag vill tipsa er om
Daddy Yankee - Que Tengo Que Hacer (Video Oficial) - Funny bloopers R us

Daddy Yankee - Pose

Daddy Yankee - Pose
Värt att lyssna på, vad väntar du på? Tryck på play!
 

Mitt första inlägg..

En söndags eftermiddag..
Vi ska snart ta en promenad ut i den fina väder som äntligen har kommit till Sverige. Vi reste nämligen till Norrköping i torsdags och kom hem till mormor och morfar på kvällen. Så vi ska till hagebycentrum och köpa en tidning, easy fashion. Fanns 3 olika men easy fashion blev det.

Jaja.. nu är vi klara att gå. Hej svej!

RSS 2.0