Drömmer om min brudklänning och frisyr

Näheeeep, kunde verkligen inte sova. Min fästman gick till sängs för 2 timmar sen och jag efter honom. Tänkte hela tiden på bröllop. Så jag begav mig ner till vardagsrummet och leta efter några bilder.
Jag har hittat lite små bilder på ett ungefär hur mitt hår ska se ut och hur min klänning ska se ut ^^

Vi börjar med frisyren... Jag hade lite svårt att bestämma mig vilket av dom här tre skulle passa mig bra. Alt. 1 eller 2 eller 3? Jag hade först tänkt mig ha alt. 3. Tyckte att det såg jätte fint ut där bak i håret. Sen kom alt. 2 som såg lite mer som modernt eller vad tycker ni? Sen att slöjan ligger längre ner i håret och inte över huvudet. Över huvudet tycker jag inte det ser fint ut måste jag säga. Sist kommer alt. 1 som ser ok ut. Inte värst fint, ser vanligt ut men annars tycker om att det sitter blommor på håret. Ser inte alls dumt ut.

Jag säger inte att det här frisyrerna kommer att bli, det kan ändra sig i framtiden.
1. 2. 3.

Nu kommer vi till brudklänningen :D
Jag har hittat två olika bilder som jag igentligen vill ha på samma klänning. Skulle se helt underbart ut! Brudklänningen vet jag exakt hur den ska se ut. Ja ni ser på dom bilderna och sen där fram ska det vara tub klänning om ni fattar hur jag menar. Men en sak som är viktigt! Det ska verkligen, då menar jag verkligen inte paljetter på klänningen! Annars är det kört!

5. 6.

Ja det var allt jag hade säga i natt... 02:13.... Vad gör man nu då? Går och lägger sig? Väntar tills jag blir trött? Får se vad jag gör... Jag säger ialla fall godnatt till er alla ugglor!

Nattis!

En dag kvar till JUUUUL

Kan ni tänka er att det är bara en dag till jul. Helt otroligt att det har gått så fort hela detta året. Snart är vi 2010.. god knows how fast its going to be next year? När julen är över kommer jag känna mig hur lugn som helst. För den här månad har inte varit så lätt må ni tro. Det har vart massa buss åkande dit och sen dit och hit osv. Så nu kommer jag verkligen njuta av och bara dega i min sköna skinn soffa. Jag tror att alla kommer göra detsamma.

Snart om en halv timme ska jag upp och ta en dusch. Håret kommer stå åt alla håll som en liten afro tjej. Fixa plattång, vänta tills den är varm.. platta håret... kl 12 blir jag klar. Gääääsp..

Nä nu ska jag ta surfa lite på facebook och lite annat...

Hej svejs rongedollefong!


Så trött jag är

Det var ett tag sen som jag kände mig så trött på kvällarna. Känns rätt skönt måste jag säga. Annars har jag varit hur pigg som helst och inte kunnat sova på nätterna. Tror det beror på att det är så mörkt på dagarna. Men annars så har det varit en bra dag. Träffade mina päron i knalleland. Satt i MC Donals och åt en lilla meny tills dom var i Knalleland. När dom var frame gick vi runt och shoppade lite julklappar :) Imorgon blir det mina sista julklappar sen är jag finish! Haha finish undrar ni? Det är ju sista dagen imorgon ju.

Jo jag kom på att jag glömde säga att jag köpte två fina jeans igår. Hmmm.. kunde inte hitta bild på den andra jeansen. Den andra är ljusblå, låg midja, smal passform och smala ben. Den kostade mig 399:- 

Dom är hur fina som helst :)

399:-


Ny header igen

Ja då var det dags för en ny header igen... blir som sagt aldrig nöjd. Kanske kommer ett nytt igen om ett par veckor. Ha tålamod för det kommer nya varje gång ni ser min blogg!

Aja ska gå fixa mig och träffa päronen i Knalleland..

Hej svejs kanelbullekungen

Så halt övξr allt!

Herregud säger jag bara. Är det någon som har överlevt i det här skit väder? Man kan ju knappt springa över gatan för att ta bussen. Vem är det som vågar göra det? För att man vill hinna med en jävla buss? Ne fy.. Jag har vid två tillfällen nästan ramlat.. kändes som jag åkte skridskor. Jag kommer säkerligen ramla någon i den här dumma vädret.

Åkte till stan för att träffa min kompis för hon ville låna pengar. Så jag passade på att hämta mina pengar som hade kommit igår. Är ju som sagt medlem i if metall så fick money från a-kassa. Efter det åkte vi till knalleland. Köpte en julklapp till min fästman och sen gick vi till el giganten för att köpa mobil. Min kära kompis ville köpa en ny mobil som inte var så dyr. Den var fett nice :) Nu minns jag inte vad det var för mobil men den såg fin ut. Hon valde köpa en blå.. det fanns också en silver men den såg lite tråkigt ut så det blev en blå istället.

Ja det var allt för idag...

Hej svejs mangeshilabinbarabin! ;)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var inte roligt buhuuu

Jösses vad mycket det har snöat i Borås :-O Inte kul och gå i det här vädret när man ska gå köpa massa julklappar. Massa säckar fullt med julklappar, 10 påsar per hand! Hur kul är det? Sen rätt vad ramlar man och blir helt genom blöt..alla julklappar flyger åt alla håll.. folk glor..vissa små flinar... HJÄLP! säger jag bara... ÄHHH, så farligt kanske det inte är :) På något sätt måste man ju ändå ta sig dit. Ingen körkort och ingen bil. Finns bara bussar för tillfället.

Så här sitter jag och äter mina sena frukost och ska snart ut i det hemska vädret. Jag gillar snö när det är jul men sen får det försvinna och komma tillbaka till nyår och sen får det försvinna för alltid... Eller vad tycker ni??

Ska man ha snö under hela december månad eller bara på vissa dagar? Kommentera gärna i min blogg :)

Julklappar!

Jo idag begav jag mig till stan för att möta min kära mor! Men min kära mor hade glömt att vi skulle träffas idag! Typiskt! Fick vänta ett litet tag på henne och sen gick jag på samma buss till Knalleland. Där shoppade vi loss och köpte lite julklappar :) Efter några timmar kände vi att vi inte orkar mer så vi tog bussen hem igen. Det var kul att få träffa min kära mor igen.. Älskar dig min lilla mamma, du är bäst!




Söndags och Idag (Måndag)

Igår åkte vi till ikea! Köpte lite möbler, lampor, lakan, täcken, kuddar osv. Det blev fullt med grejer på vagnarna. Stressigt var det ialla fall.. mycket som behövde och mycket tid behövde vi för att bestäma oss vilka saker vi skulle köpa. Vi hade cirka 3 timmar på oss och dessa 3 timmar gick så fort att butiken skulle snart stänga. Sitta minuterna blev hur stressigt som helst. Det var inga långa kö som tur var men skit jobbigt att få ordning på alla sakerna med vagnarna hit och dit. Men som tur så fick vi ordning på allt. Det var kul att få träffa ikea igen :)

Idag fick vi vår hemleverans från Ikea :D Så här har det varit fullt upp man kan säga. Nästan halva dagen har vi pysslat lite med våra möbler. Soff bord, matbord, dubbel säng,  2x täcken, kuddar, handdukar..osv. Så nu ska vi få äntligen få sova i en större säng. Vi hade tänkt köpa en stor täcke men vi bestämde oss istället för att köpa varsin täcke. Kanske bäst så... så man inte behöver bråka om vem som tog hela täcken. Det har faktiskt hänt några gånger att vi börjar små sura på varandra för det.

Nä nu tänkte att jag den här gången ska jag inte skriva så mycket mer... Men kom gärna tillbaka imorgon igen :)

Hejs svejs chilipumpahejj!

I frξdags

Fredags
Igår åkte jag till bowling cafe och träffade några f.d jobbar kompisar från Scanfilter. Först började vi med att äta buffe :) Det var ganska trevligt. Maten var hyffsat good. Nack delen var bara att vissa mat var lite för starkt men annars var allt annat jätte gott. Efter blev vi uppdelade i små lag och varje lag skulle samla poäng för att gå vidare. Vi kom tyvärr inte med till final men vi kom rätt så högt ialla fall :) Bowligen höll på i cirka 2 timmar. Men jag kunde tyvärr inte stanna där så länge till. Så jag åkte vid elva tiden för att ta bussen. Resten stannade till kl 12.
Det var riktigt kul att få träffa gänget igen. Har saknat dom otroligt mycket! Får hoppas att jag kan få träffa dom igen snart :) Så det var gårdagens..

Lördag!
Idag, 12 december, gjorde jag inte så mycket. Vaknade åt frukost, tvättade vår täcke! Hmmm.. varför tvättade jag täcken! Jo, det ska jag berätta för er. Jag kan börja berätta att vi har två katter. En som heter Solo (Napoleon Solo) och Terror. Detta hände igår, 11 december... men ialla fall så när jag gick upp från sängen gick jag raka vägen till toaletten. När jag gick tillbaks till vår sovrum hittade jag båda katterna i vårt sovrum. Tänkte inte så mycket på det. Men jag kände att något var blött på golvet trodde jag att solo hade kräkts. Så tog bort det och gjorde rent golvet. Gjorde mig i ordning för att åka till bowling cafe. Efter att jag kom hem käkade jag mat och tittade på tv. När vi skulle gå lägga oss märkte Henke att täcket var blöt och det var såklart kiss. Någon utav katterna har kissat i vår säng!!! Sura och arga var vi. Ja ni kan tänka er hur det känns att gå lägga sig efter en viss katt har kissat i eran säng.. hur kul är det?! Så vi bytte lakan och som tur var så hade vi extra täcke som min syster lämnade kvar här. Så nu idag 13 december.. efter att jag gick ifrån sängen.. raka vägen till toaletten.. tillbaka till sovrummet... stänger dörren från vårt sovrum...letar efter TERROR... hittar inte honom... letar...letar...hörr någon klöser på dörren en våning upp...öppnar dörren.. ser ingen katt... tittar bakom dörren...Terror intryck bakom dörren.... tar honom ifamnen...känner att han är blöt...letar runt efter något dumt han har gjort...hittar en stor pöl...GISSA! KISS! SURPRISE! Då var det bara att tvätta golvet och katten! Skit kul!

Förutom allt det här planerade jag och Henke vad vi ska köpa för prylar på Ikea. Det är en hel del grejer som vi behöver i vårt nya radhus :) Men det berättar jag mer imorgon!

Hej svejs schallabinbarabam!

New Super Mario Bros

Idag fick jag panik och började städa lite smått inne i köket. La ner alla smutsiga talrikar, bestik, glas, fat osv inne i diskmaskinen. Efter det begav jag mig ner till tvättmaskin för att tvätta ett gäng kläder. Tiden sprang iväg och glömde tvätten i tvättmaskinen. Det är spelet fel! Höll på testa den nya spelet: New Super Mario Bros. Tycker verkligen det här är ett spel som jag kan rekomendera till alla som har Wii! Den är ganska lik den gamla nintendo - Super Mario!


Soffan kommξr imorgon!

Det ska bli så skönt att få en ny soffa! Vi var på Chilli och köpte en sova. Vi bestämde oss för att köpa 2 soffor men tyvärr hade dom inte 3 sitts i lagret så vi fick beställa soffan. Den kommer tyvärr inte denna månad utan sista veckan i Januari.. suck! Jag hade hoppas på att det inte skulle dröja för länge. Men men vi kommer ju ialla fall ha nya soffor.
Den som kommer imorgon valde vi att ha en divan (den heter Milano Divan). Den är hur snygg som helst, ja ni ser på bilden här nedanför. Vi tyckte skinn soffa skulle sitta fint i vår radhus. Det började bli lite tråkigt med tyg soffa som vi har haft i cirka 2 år. Så nu var det dags för skinn soffa!


Och här nedan ser ni 3 sitts, dom hade ingen bild på 3 sitts men ni ser ialla fall hur den ser ut :)

Klösträdξη kom hξm idag! :)

Vi fick hem vår klösträd som vi beställde på Ebay.de (den tyska ebay). Den var rätt så billigt om man jämför med klösträd som finns på affären. Den är 2 meter hög och väldigt bred. Nu minns inte jag hur mycket den kostade men den var inte inklusiv med frakt. Jag är jätte nöjd med klösträdet och den är jätte fin. Det fanns olika färger och tryck på den men vi valde grått. Vi tyckte den såg bra ut.

Så här såg det ut när vi fick den. Vi packade upp alla delar och då märkte vi att det inte var lite delar.

Före

 

Efter

Visst är den fin :) Där jämte har katterna den gamla klösträdet. Visst är det en stor skillnad?

Snubben som vi beställde den ifrån heter på den tyska Ebay: Jago24online. Skriv ner den på google och leta efter där det står Kratzbaum så hittar ni mass viss med klösträd av olika storlek och av olika slags klösträd. Lycka till!

RSS 2.0