Svarar på frågan om sminkborstarna

Det var en som frågade mig hur mycket jag gav för sminkborstarna?

Utropspriset var 450:- och om man ville köpa det nu fick man den för 500:- Frakten kostade 12:- Så det hela blev 620:- Inte alls dåligt för annars brukar dom vara ganska så dyra.. iofr sig så finns det billigare sminkborstar men inte lika många sminkborstar som jag köpte. Anledningen till att jag valde den för att den kom med en äkta skinfodral och det innehöll 30 st sminkborstar.

Lycka till med köpandet! :)

ps: för dom som inte vet så har jag köpt dom på Tradera.

Idag har jag shoppat

Idag blev det en shopp dag med min syster och med min mamma. Jag mötte först min syster i södra torget för vi skulle åka till knalleland. Vi träffades i södra torget kl 14.10. Mamma skulle åka lite senare för jobbar till fyra men så slutade hon lite tidigare idag. Hon kom till Rusta som vi hade bestämt när vi pratade i telefon. Där efter gick vi runt knalleland tills affären stängdes. Innan de skulle stänga ringde vi min pappa för han jobbar kl 19.00 i knalleland så vi gick runt en stund alla fyra, det var riktigt skojigt. Alltid kul att vara med familjen :)

Nu ska jag visa er vad jag har köpt idag :)


HM Rea 99:- Förr kostade 149:-

 

HM Lippgloss 39:- och Foundation 49:-

 


Cubus Rea 75:- Förr kostade 299:-


Cubus 99:-




GinaTricot 129:-



GinaTricot 149:-



ÖOB




ÖOB Sparade tyvärr inte kvitton :(



ÖOB Tyvärr sparade jag inte kvitton :(



ÖOB 10:-/st



ÖOB Inte till mig, till min katt Terror :)



ÖOB Inte till mig, till min katt Terror igen ;)



Presentknalle 10:- Förr kostade 20:-


Det var allt jag hade köpt! Från GinaTricot fick jag en present kort från min fästman så jag passade på uttnyttja den! Bara så ni inte tror att jag är jätte rik.

Idag fick jag mina sminkborsten!

Min syster var här och hälsade på så vi gick tillsammans och hämta mina sminkborsten som jag nyligen hade köpt på tradera (det hade jag skrev tidigare igår).. Men ialla fall så hade jag ju lovat att jag skulle ta bilder på mina sminkborsten. Dom ser helt nya och är i bra skick. Den ser nästan ut som man inte vill använda dom för att de inte ska förstöras. Så imorgon ska jag ta och prova dom.

Ja juste, jag hade tänkt köpa jätte fin ögonskuggapalett på tradera, men så vann jag inte budet :( Det skillde några sekunder så jag hade vunnit dom men icke... blev så oehört ledsen och besviken. För jag ville verkligen ha dom och jag har inte hittat dessa färger någon annanstans. Det fanns bara den och just i tradera. Aja... hoppas att den dyker upp snart igen så jag kan köpa den. Jag har ju trotts allt köpt dom här fina sminkborsten som jag är hur nöjd som helst. Det ska jag vara glad över att jag har hittat dom.

Så här ser dom ut :)










Köpte make-up brushes!

Se där jag nu har jag köpt en massa make-up brushes. Jag har bubbelt kollat ifall personen har fått negativa omdömen och det har säljaren inte fått. De har tydligen varit jätte nöjda, snabb leverans och bra produkt. Så jag längtar som bara den när jag får hem den. Nu är jag jätte sugen på att köpa ögonskugga palett. Jag har haft funderingar på att köpa en som finns på tradera, riktigt fina färger som jag verkligen kommer använda. Så jag ska vänta med att lägga bud för sista datum är imorgon. Så jag hoppas att det inte finns fler som vill lägga bud. Håll tummarna för mig :D

Jag ska lägga en bild på make-up borstarna imorgon :D (om jag får dom imorgon)

Avatar var strålande bra

I lördags skulle vi hälsa på min fästmans mamma för hon fyllde år. Så vi åt frukost (Jag, min fästman, David och Sophie) och sedan åkte vi iväg med bilen till stan för att köpa tårta och två blommor. Efter det åkte vi vidare till Svenljunga. När vi kom fram blev vi bjudna på potatisgrantäng, det var smaskigt gott måste jag säga. Så vi satt där en lång stund till kl 18.00. Det var riktigt kul att få träffa min svägerska och hennes pojkvän. Grattis Carina ännu en gång :)

Nu kan jag äntligen berätta att jag har sett filmen Avatar :D Den var ruskigt bra och vi såg den i 3D. Vi åkte från Svenljunga till göteborg för att se på filmen. Måste verkligen säga att ni som inte har sett filmen, det måste ni göra för ni kommer missa en riktigt bra film. Lyssna inte på rykten om Avatar vs Pocahontas skit snack. Ja ni vet vad jag menar. Det är bara bullshit. Någon som har hittat på det hela och tror att människan är ett geni. NOT!


Det enda du behöver göra för att du/ni ska få se på filmen. Är...

1. Se efter när man kan se filmen
2. Boka biljetterna på internet (säkrast)
3. Förbredd dig på en bra film
4. Njut av filmen
5. Kom tillbaka hit och säg vad ni tyckte om filmen

Det var äl inte svårt? :) Så kom igen vad väntar du på!

Idag blir tacos!

Idag ska vi äta tacos :D med min fästman, David, Sophie, Isak och Sara. Jag är vrål hungrig, vaknade jätte itidgt idag. Jag gav uppp och gick upp från sängen för jag kunde helt enkelt inte sova. Så kl 9 på morgonen var jag pigg och käkade frukost. Det är därför som jag är hungrig. Har ju inte ätit sen dess :( Nu väntar jag på att dom ska komma hit så vi kan börja laga mat :D

Jag vill ha tacos NUUUUUU! :D Give me some fooood, give me, give me! *kurrar i magen medans jag sjunger* GIIIIVEEE MEEE FOOOD PEOPLE! Tralalalaaaaa...

Jag är bara lite utråkad som ni ser... Jaja, ska fortsätta vänta. Ha det gött

Städat, tvättar och slappar

Idag har jag städat hela huset, eller nästan hela huset. Det var mycket att damsuga :-/ Det blir så när man har två katter som sprider massa kattsand över allt och som sedan fastnar under strumporna/sockarna. Väldigt jobbigt! Annars så har jag gjort rent badrummet, köket och vardagsrummet. Nu håller jag på tvättar kläder. Tror det får bli min sista tvätt för idag och tvättar resten imorgon.

Efter att jag har städat gick jag och lagade den tråkigaste maten någonsin.. köttbullar och makaroner! Vi hade inget annat gott som jag kunde laga. Har inte orkat eller kunnat gå och handla mat. Tänkte att jag skulle göra det imorgon. Men ialla fall... när jag hade ätit klart gick jag en liten liten promenad på vår balkong med vår lille Terror (vår katt) Han tyckte det var kul men han frös så jag var inte så länge ute med honom. Han är ju inte van att gå ut för vi vill ha honom som innekatt. Men sen så bestämde vi att han får gå ut på balkongen på sommaren och gå ut med koppel på sommaren. Det tror jag att han kommer tycka om :)

Terror verkar inte gilla att ha på sig koppel.. så fort jag ska sätta på koppel så går han en bit sen och ramlar ner på golvet och så håller han på haha. Han var så söt när han första gången hade på sig den. Han gick en bit, sen gick han lite snett och sen ramlade han. Sen fick han förs sig att gnugga sig själv på golvet för att ta bort koppel. Jag höll på garva ihjäl mig när jag tittade på honom.



Här ligger han på golvet och vägrar gå.


Här ligger han på govlet igen




Här är vi på balkongen. Den högra ögat är inte grönt, det blev så när jag tog kort.

Jag var tvungen!

Jag vet, jag vet, jag vet... Kan inte hjälpa det, var tvungen att ändra min blogg igen. Hoppas att ni gillar min nya blogg :D

Satt och tittade på Greys Anatomy, en riktig bra serie :D Först tyckte jag att det var en dålig serie men efter att jag har tittat på flera episoder så börjar jag gilla den jätte mycket. Jag har inte kunnat se alla säsonger.. tråkigt nog glömmer jag jämt att dom ska visas på tv. Så jag försöker verkligen följa den. Jag rekommenderar den starkt till alla er tjejer att titta på den och för er killar också :)




Vad jag har gjort idag

Idag har jag tagit det lugnt och inte gjort så mycket än att tränat med träningscykel... Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den här dagen.. men men jag får nöja mig med det här.

Hejj!

Tränade med vår träningscykel

Nu börjar det på allvar! Nu ska jag förbanne i mig börja träna. Vi köpte en träningscykel igår och den var faktiskt på rea. Den kostade oss 1000 spenn i knalleland. Minns inte riktigt vad butiken heter men den ligger jämte MAX.
Så jag tänkte att jag ska träna minst en halvtimme varanan dag eller varje dag. Det kändes riktigt skönt måste jag säga. Jobbigt var det eftersom jag inte är van att träna.


Är det någon mer än jag som nyligen har börjat träna? :D

Visst ser det gott ut?

Låter inte det här jätte gott? Tänkte ifall jag skulle göra det imorgon. Blev så sugen på att laga wok eftersom jag fick en wokpanna av min fästman. Skulle va kul och prova woka :D Hoppas bara att jag inte bränner maten! Cross my finger x.



Hot biff wok

Ingredienser

4 port

500 g lövbiff
2 msk rapsolja
2 tsk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 påse djupfrysta wokgrönsaker, ca 600 g
1/2 dl sweet chilisås
1/2 dl hackade salta jordnötter

Gör så här

Skär lövbiffen i smala strimlor. Hetta upp hälften av olja och smör i en wok tills smöret är brunt. Woka köttet i omgångar ca 2 minuter under omrörning. Krydda med salt och peppar och ta upp köttet på ett fat så länge. Woka grönsakerna i resten av oljan och smöret under omrörning, 3–5 minuter. Blanda ner köttet i woken och ringla över sweet chilisås. Strö jordnötterna över den heta woken och servera med nudlar eller ris.

Målade mina naglar

Tänkte det var dags att måla naglarna med ljus rosa. Det var så länge sen som jag målade naglarna. Jag har alltid tyckt att måla naglarna är jätte svårt. Men nu gick det rätt så bra faktiskt :) Tycker att den här färgen är det finnaste som finns.

Vad tycks? Kanske inte syns så bra på bild men den är fin i verkligheten.


 


Avatar filmen

Igår bestämde vi oss att vi skulle ta och åka ner till bion imorgon. Då föreslog min fästman att vi skulle gå och se Avatar. Jag har ju hört mycket om den här filmen. Alla tycker att den är jätte bra och man ska helst se den i 3d men eftersom Borås inte har 3d så får ni nöja oss utan den. Det går lika bra det också. Annars får man ju ta åka till Gbg men det blir rätt så onödigt när det finns bio här. Blir allt för dyrt att åka till gbg bara för at se filmen i 3d.
Så jag skulle rekomendera se den filmen för er som inte har sett den än. Kanske låter lite konstigt att rekomendera när jag inte har sett den än men som sagt alla har ju tyckt om filmen.




A-kassa! Fy fan vilket jävla bra jobb ni gör! NOT!

Jag är medlem hos IF Metall A-kassa. Så nu får jag A-kassa pengar för att jag blev av med jobb förra året i i november. Men jag tycker starkt då menar jag starkt dålig jobb dom gör. Visst, dom har mycket och göra på dagarna men inte fan ska man bara låta brev ligga kvar på deras skrivbord och inte göra någoting åt det. Så hände det för mig. Riktigt sur var jag. Efter att jag hade skickat iväg papprerna om hur mycket jag har jobbat, hur mycket jag har vart sjuk osv. Allt det där vill dom ju veta. Tänkte att det kanske var klart och man inte behövde göra något mer. Det tog fan veckor att de skulle fatta att jag vill ha pengar? Jag har inget jobb, hur fan ska jag kunna få tag på pengar? Men ialla fall så bad jag min mor att ringa till dom (för vår telefon fungerade inte) och de sa att kvinnan som fick brevet var inte där men att hon skulle kolla efter brevet. Ja se där ja, brevet låg kvar på skrivbordet. Ingen gjorde något åt saken förens man själv ringer och tjötar på dom. Igen fick man ringa och säga till dom att skicka a-kassa kort?! Hur svårt är det att skicka 2 jävla a-kassa kort?!... Förlåt... blir så sur på dom. Suck...

Är det någon mer än jag som tycker att de gör ett jävla dåligt jobb? Tummen ner säger jag bara.

I like it


Nu gäller det att städa

Nu var det städ dags... Suck! Det är verkligen verkligen stökigt hemma. Så nu förbanne i mig ska jag se till att det blir fint igen :D

Terror blev filmad

Terror blev filmad när jag fick min kamera i julklapp utav min pappa :D Tänkte att jag skulle prova och filma. Så Terror blev utvald att bli en filmstjärna hihi. Så söt!





Åkte till knalleland med pappa

Åkte en sväng till Knalleland med pappa. Jag skulle köpa en sensor bar till min wii som gick sönder. Vi gick till olika butiker och jag hittade en som var perfekt. För den som jag hade från första början som kom med Wii. Den hade terror bitit av i 3 delar. Gissa om jag var förbannat arg på honom?! Han var ju kanske 3 månader när han gjorde det. Sen fick jag en annan den var bra men den var sjukt irreterande när den tjöt efter 1-2 timme. Så nu har jag äntligen köpt en som inte tjuter alls. Tänkte att jag ska ta och prova den sen. Juste passade på köpa uppladningsbara batterier :)







Latat mig framför tv

Idag har jag latat mig framför tv hela dagen. Har tittat på canal+ First sen Henke kom hem från jobbet. Vilka bra filmer det har kommit idag. Nu kollar jag på the ruins. En skräckfilm som jag inte har sett. Men ialla fall den verkar ganska bra. Hoppas bara jag kan sova inatt haha. Tror inte det ska vara så farligt läskigt.

Men aja ska fortsätta titta på filmen... Hej svejs!





Skottade ute och fixade avloppet..

Idag var det jobbigaste jag har varit med om. Jag tvingade mig själv att gå ut och skotta. Vi hade ingen skyffel hemma så jag fick använda mig utav en sopborste:( Så det var bara att sopa bort all snö på vägen och på en liten trappa som finns utanför vår dörr. Det tog mig hmm ungefär en timme att ta bort alltihop. Det var kallt, jobbigt, tungt, smärtsamt... Men jag fixade till slut. Efter det tänkte jag att jag skulle slappna av med ett varmt bad! Men så blev det inte.. fick istället slita ihjäl mig och fixa avloppet. Vi har tyvärr stopp över en månad! Ingen utav oss orkade fixa avloppet. Så det blev som sagt jag som fick göra det till slut. Det tog ytterligare 3 timmar. Suck..Men aja.. det ingår ju att fixa saker och ting eller vad tycker du?

Nu börjar vi äntligen sälja huset

Ja som rubriken säger så har vi äntligen pratat med märklaren om att vi vill sälja lägenheten. Vi träffade mäklaren igår och där pratade vi lite om hur mycket vi vill sälja den, hur fort vi vill bli av med lägenheten osv. Så jag kan säga så här att jag är hur glad som helst att det här äntligen börjar komma igång. För jag har verkligen stressat ihjäl mig av ha lägenheten kvar i våra händer. Det tar verkligen pengar tillsammans med vår radhus och jag kan starkt rekommendera att planera lite bättre för er som ska flytta till ett annat hus/radhus/villa eller vart det nu är du ska bo. Anledningen till att vi hade kvar lägenheten var att vi flyttade precis i början av december. I den månad så börjar ju julen och nyår och att ordna allt på samma gång var faktiskt inte så lätt. Så vi tog ett steg i taget. Men aja.. bättre sent än aldrig :) Nu hoppas jag verkligen att vi kan få ett bra bud på lägenheten.

Nu ska jag åter gå till tv! Hej svejs!

RSS 2.0