Förlängt till den 10 juli ^^

Onsdag

Jag är så glad över att jag har fått förlängt till den 10 juli. Trodde aldrig jag skulle få mer än en månad. Så underbart! Under tiden jag jobbar på Vokes-aire försöker jag leta efter nytt jobb här i Borås. Svenljunga är allt för långt bort. Jag måste samåka med en jobbarkompis. Åker jag inte med henne får jag ta bussen till jobbet och då kommer jag inte i tid :-( Dess värre får jag ta kompledigt eller jobba lite över. Men ialla fall så hoppas jag att jag får jobb i Borås. Plus tillsvidare.





Ett litet tips för er som vill ha spotify!
Så hittade jag en hemsida där man kan regristrera sig för att kunna använda spotify.
Länken finns här om ni är intresserade:

www.slempa.com/spotify-invites

Söndags kväll

Då blev vi bara två igen. Min syster och kära mor var på besök. Vi åkte en sväng till Knalleland för jag ville köpa en korg till för att lägga mina underkläder. Har en massa jäckla underkläder som inte får plats i min lilla låda. Men så fanns dom inte på Present Knalle för det hade tydligen tagit slut =( Men då! Inte konstigt att de tog slut när allt kostade 20 kr. Jag köpte mina för 2 veckor sen. Passade på att köpa mat för nästa vecka till jobbet och andra mat som vi behöver. När vi var klara åkte vi hem till mig för att äta goda pannkakor. Samtidigt som vi tittade på en rolig film. Den var hur bra som helst.

Jepp... det var min dag... hmmm... vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vet bara att jag ska jobba imorgon från måndag till onsdag. Det är vår tur att jobba kvällsskift. När vi jobbar kvällsskift är det från måndag till torsdag och fredag är vi lediga. Men eftersom torsdags är en röd dag så behöver vi inte jobba då blir vi automatisk ledig i två dagar plus helgen. Hur bra som helst.

Kom visst på att halsen har gått över det mesta men näsan har inte gått över. Går runt och snyter mig och känner mig helt snuvig. Riktigt jobbigt! Bisolvon hjälpte oehört mycket. Den tog bort min hosta totalt på två dagar. Hade glömt att min fästman hade köpt när jag var sjuk förra året. Hade jag tagit det när jag kände mig kräsen då hade jag inte haft hosta. Men men får nöja mig med att den är borta för gått!

Mmm... Så är det..

En lördags natt

Ja innan jag går och lägger mig vill jag bara skriva en sista inlägg för dagen. Kag har längtat och längtat så oehört mycket på att skaffa mig en liten liten hund. Chihuahua är dom sötaste hunden någonsin. Alla säger om man skaffar sig en hund måste du lägga mycket tid på att gå ut med hunden tidigt på morgonen, mata, kamma pälsen, leka med hunden osv. Visst är jag beredd på att göra allt det där. Varför skulle jag inte skaffa en hund när vi redan har en katt? Jaja, katter är väl inte så jobbiga och inte heller behöver man gå ut med katten. De trivs bra hemma eller ute. De klarar sig själva. De enda man behöve göra är att byta sand, rensa kattlådan och ge katten mat. Varför är det så stor skillnad mellan en katt och hund?

Den dagen jag får köpa mig en hund ska jag fort köpa mig en fin hund och det ska vara en sån här hund



Visst är den fin och söt?

Vilken vecka..

Tycker det är så tråkigt att vara sjuk på en helg.. halsen började förra veckan i lördags sen blev den allt värre igår. Var tvungen att stanna hemma. Näsan är går ingen vidare bra och halsen.. ja ni förstår hur jag menar. Tråkigt...*snyft.. hooost*
Oftast när man är sjuk vill man bara ligga i sängs och bara ta det lugnt. Det kan man ju inte alltid göra för man måste städa hemma. Inte så lätt och hålla det rent varje dag och speciellt inte när man är så sjuk som jag är just nu. Typiskt...

Som ni ser så har jag inte skrivit efter att vi gick på en visning för att se på en radhus. Radhuset var ju perfekt, den var fin, mysig, mycket lugn läge.. ja allt vad man önskar. Men tyvärr så hann dom köpa den innan vi gick till banken för att fråga om lån vilket vi inte fick av den dumma gubben. Vi ska ialla fall inte ge upp. Vi ska hitta vår dröm hus och sdan få vår förbannade lån.

Önska oss lycka till

ska försöka röra på mig och försöka lista ut varför katten jamar som galning på min fästman som är upptagen med datan.
Hejsvej

OBS! ursäkta röran på bloggen.. försöker fixa till den.

RSS 2.0