Äntligen har vi flyttat in!

Sorry för jag inte har uppdaterat min blogg. Jag har inte haft min internet på ett tag. Vet inte vad som hände. Modemet pajjade av någon konstig anledning så vi blev av med internet och telefon. Så jag åkte till mina päron för att hämta trådlös bredband som min syster har. Jag åkte dit i söndags för att hämta den.

Så här sitter jag i vår nya radhus och tittar på the big bang. Nu bor vi äntligen i radhus :D Känns hur gött som helst. Vi har flyttat över allt eller ja nästan allt. Det finns lite små grejer kvar i lägenheten som vi inte har hunnit flytta över.

Jag är så glad :D:D:D:D:D

Snyggastξ Skor Mξd Nitar

Visst är dom skit snygga! Synd bara att jag inte kan gå i dom.

Pris: 698:-


Somnade rätt så sent igår natt!

Ja det är sant! Jag somnade faktiskt kl 5 på morgonen. Vi kunde som sagt inte sova. Varje dag har jag somnat rätt så sent. Inte konstigt när man inte jobbar och inte gör något hemma än att bara glo på tv. Så nu är klockan 02.11.....
Men ialla fall... Så har jag inte gjort något vettigt idag. Vet inte riktigt vad jag ska berätta... hmmm.. Jo vi åt ugnspannkaka idag. Det var riktigt smaskigt. Ett tag sen vi åt ugnspannkaka :) Haha ja det här låter ju rätt så intressant. Vill ju inte tråka ut det så mycket. Men men... kanske ska sluta skriva och låta er gå vidare till andra blogg..


Hej svejs!

PS: kom gärna tillbaka imorgon...

Idag känner jag mig ingen vidare bra *host host*


It is Friday today!
Idag fredag känner jag mig inte så bra. Halsen kliar som sjutton och lite lagom förskyld.. *host, host*
Det känns ingen riktig höjdare att vara sjuk och inte speciellt när man ska packa grejer från lägenheten. Eftersom jag inte ska göra något vettigt idag tänkte jag ägna min tid att packa.
Kläderna har jag redan packat. Inte allt men hälften som jag inte kommer använda dom närmaste dagarna. Så jag tänkte gå runt och kolla vad som behövs packa ner. Finns en del saker som vi inte använder.
Vi har som sagt från och med idag till torsdag. Det är då flyttnigen börjar. Måste verkligen börja nu!





Min stakars Terror <3

Terror på Besök hos veterinären. Han blev kastrerad! Tatataaaaaah!

Min lille kisse på ungefär 6 månader har besökt veterinären idag. Jag kan säga att han hade ingen anning om att han skulle opera och bli kastrerad. Självklart vet dom ju inte det.. He he he.
Jag var så orolig igår att jag inte kunde sova. Jag somnade till slut kl 4 på morgonen... Ni vet säkert hur det är när ni har kastrerat era husdjur. Men ialla fall så när vi var framme fick jag och min syster vänta en halv timme tills det var våran tur. För det var en kund som var förre oss. Efter 25 min kom det en kund och han hade med sig sin hund. OH OW! Tänkte jag. Det här känns inte så bra. Han satte sig ner och hade hunden på sina knän. Hunden var ju inte alls elak eller källde. Han var mest rädd för att vara där i veterinären. Som sagt så var detta min första gång jag besökte en veterinär. Visste ju inte riktigt hur det funkar och så.
När veterinären ropade på oss gick vi fram. Hon ville ha adress, telefon nummer och Kattens namn. Terror sa jag. Hon tyckte namnet var lite smått roligt. Jag tror hon kunde ana varför han heter Terror. Hon började med att titta på hans käke, tänder, vägde honom.. när den delen kom sa hon att Kissen vägde alldeles för mycket för att vara 6 månader. Så gav mig råd att köpa light katt mat för han ska egentligen inte väga så mycket och inte heller när han har blivit kastrerad. Anledningen till att han är en lite tjockis är för att han är helt galen i mat. Han äter vad som helst. Om han ser mat så käkar han upp det. Så nu vet vi ialla fall att han behöver byta mat vanan. Sen var det ju att söva ner honom med en spruta. Det gillade han ju absolut inte. Han försökte smittade iväg men hon lyckades ändå ge sprutan på noll tid. Ja sen kom ju det pinsama som jag gjorde.. min syster var ju med mig. Veterinären sa åt mig att jag skulle ta med mig katten ut för han skulle lugnt bli trött och sova. Jag hörde inte riktigt den biten när hon sa med dig katten ut. Så jag tänkte gå och då sa hon åter igen att ta med mig katten för det är då han känner sig tryggare. Så jag skämdes lite och tog med mig katten. Vi satte oss ner och veterinären tog emot andra kunder medens min katt vilade.
I den stunden fanns det världens sötaste hund någonsin. Jag och min syster blev helt galna i den hunden. För hunden var så lite och hade tungan utåt. Han var ju ned sövd. Plus att hunden hade en lite röd roset på huvudet som gjorde den rasen blev ännu sötare. Vet inte vad rasen heter men den var absolut sötaste.  Precis när hunden vaknade kom veterinären ut för det var våran tur. Veterinären frågade oss ifall vi ville stanna eller gå?.. Jag sa direkt ja att vi ville stanna. Min syster tittade på mig chockad.. hon hann inte ens säga att hon inte ville stanna där. Jag glömde förstås fråga henne.. så dum som jag är. Ville ju inte lämna honom ensam där.

Sen vart det klart. Operationen gick lysande och inga som helst problem. Hade jag haft mer pengar så hade jag kunnat vaccinerat honom men jag hade inte tillräckligt med pengar. Så det blev ju inte av idag. Men det blir det någon gång fram över.

Så det var min historia för idag. Det blev som sagt ingen fakta.. Jag hoppas att ni inte blev uttråkade av allt läsandet.

Three 6 Mafia ft Tiesto, Flo-rida & Sean Kingston - feel it.mp3

Super nice music


***Flytta från vår lilla lägenhet***

Nu var det flytt dags!
Vi köpte ett radhus som ligger nära där vi bor. Vi är super glada över att ha hittat vår fina radhus. Vi kommer få nycklarna den 26 november vilket är om en vecka från och med imorgon. Flytten kommer inte vara så värst roligt med tanken på att vi måste flytta alla hyllor och möbler *suck* Som tur är får vi hjälp av min fästmans bröder.

Jag tänkte att jag skulle visa er lite bilder på hur det ser ut


Så ser det ut. Nu är det inte våra möbler som finns med på bild. Men allt annat kommer att vara vår.

Fixar blogg sidan



Som ni ser så försöker jag fixa till min blogg sida.

Inom kort kommer min blog sida bli mycket finare än vad det är just nu.

Välkommen åter!


RSS 2.0