Städat, tvättar och slappar

Idag har jag städat hela huset, eller nästan hela huset. Det var mycket att damsuga :-/ Det blir så när man har två katter som sprider massa kattsand över allt och som sedan fastnar under strumporna/sockarna. Väldigt jobbigt! Annars så har jag gjort rent badrummet, köket och vardagsrummet. Nu håller jag på tvättar kläder. Tror det får bli min sista tvätt för idag och tvättar resten imorgon.

Efter att jag har städat gick jag och lagade den tråkigaste maten någonsin.. köttbullar och makaroner! Vi hade inget annat gott som jag kunde laga. Har inte orkat eller kunnat gå och handla mat. Tänkte att jag skulle göra det imorgon. Men ialla fall... när jag hade ätit klart gick jag en liten liten promenad på vår balkong med vår lille Terror (vår katt) Han tyckte det var kul men han frös så jag var inte så länge ute med honom. Han är ju inte van att gå ut för vi vill ha honom som innekatt. Men sen så bestämde vi att han får gå ut på balkongen på sommaren och gå ut med koppel på sommaren. Det tror jag att han kommer tycka om :)

Terror verkar inte gilla att ha på sig koppel.. så fort jag ska sätta på koppel så går han en bit sen och ramlar ner på golvet och så håller han på haha. Han var så söt när han första gången hade på sig den. Han gick en bit, sen gick han lite snett och sen ramlade han. Sen fick han förs sig att gnugga sig själv på golvet för att ta bort koppel. Jag höll på garva ihjäl mig när jag tittade på honom.



Här ligger han på golvet och vägrar gå.


Här ligger han på govlet igen




Här är vi på balkongen. Den högra ögat är inte grönt, det blev så när jag tog kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0